HTML

Esküvői meghívó

Egyedi meghívót szeretnél az esküvődre? Nem akarsz sablonmegoldásokat a nagy napon? Olyan meghívóra lenne szükségetek, mint amilyenek Ti vagytok? Ez a blog az egyedi meghívókról szól

Friss topikok

  • laure: A tavaly nyári esküvőmre a barátnőimmel mi is festettünk mécsestartókat. Sok munka volt, de megért... (2009.05.29. 18:55) Nyári esküvő

Linkblog

2009.05.18. 14:33 Mana-Tunderke

Nyári esküvő

Címkék: esküvő nyár dekoráció buborék legyező

Te is a nyarat választottad esküvőd időpontjául? Jó választás! Tökéletes fények, időjárás, kellemes esték, frissítő italok. Jobb már nem is lehetne. A szervezés java már készen van, csak azokat az apróságokat kell beszerezned, amitől teljesen egyedi lesz az esemény.

Fények 

Akár teremben folyik a mulatság, akár a szabadban tervezd meg gondosan a világítást. A tánc és az evés területeit jelöld ki fényekkel. A vacsora helyszínén használj erősebb megvilágítást, amit csökkethetsz, ha már csak a deszert vagy a torta van hátra. A tánctér hangulatos világítást kapjon, amit nyárok különösen egyszerűen érhetsz el.

Légy környezettudatos! Különböző érdekes formájú üvegből egy kis festékkel remek mécsestartót lehet készíteni. Ezeket fel is függesztheted, de az asztalokon is jól mutat. A családot vond be a munkálatokba! Jó móka lesz!

Előkerülhet a karácsonyi fényfűzér. Ha a táncparkett fölött húzod ki mindenkit előnyösebb arcába öltöztethetsz. Az izzókat lehetőleg egyformára cseréld és apró búrákat is tehetsz rá, hogy harmonizáljon a többi színnel. Ha pirosat vagy pinket használsz nagyon buja légkört alakíthatsz ki.

A gyertyákat szabadtéri eseményen fontos óvni a széltől (biztonsági okokból is), ezért itt is használhatsz üvegcséket.

 

Frissíts!

Izgalom, hőség, várakozás. Ez mind kitikkasztja az embert. Még a vendégeidet is. Igazán stílusos lehetsz egy kis odafigyeléssel. Ha a polgári és egyházi esküvőd között várni kell, jó ha legalább az idősebbeknek és a gyerekeknek frissítőt kínálsz. Sokkal jobb hangulatban ülik végig a ceróniát, ha nem csak a hőségre tudnak figyelni.


Pezsgő, sör, ásványvíz?

Tudok jobbat! Pezsgő koktél, klasszikus koktélok, limonádé, málnaszörp, citromos ásványvíz. Természetesen nem műanyag palackban, hanem ízléses kancsóban érdemes az asztalra tenni. Különleges és költségkímélő italok. A sör rajongóinak ajánlj házi főzésű csapoltat. Értékelni fogják!

Köszönetajándék

A legtöbb köszönetajándék vagy ehető - és ezzel el is felejtette a vendég-, vagy haszontalan. Ha már így van, legalább stílusos legyen! Ha a nagy melegben jól jönne valami hűs szellő, akkor miért ne adhatnál a nevetekkel és dátummal ellátott legyezőt. Ne gondolj gyermekkorunk műanyag darabjaira, hanem egy finom, könnyű kis legyezőre, ami jól mutat minde női kézben.

Szirmok helyett buborék

Káprázatos amikor a templomból kilépő párra sziromeső hull! Gondoskodj a szirmokról vagy a szirmokat mintázó konfettiről magad! Helyezz a széksorok végébe tölcsér alakú sziromtartót, amit a távozó vendég magával vihet és köszönthet téged és a párodat.

Ne légy elkeseredve, ha a te esküvőd helyszínén nem engedéylezett a sziromszórás! Mit szólnál, ha színes, könnyű szappanbuborékokat fújna felétek a szél? A gyerekekre nyugodtan rábízhatod, boldogan vállalják majd.

 

Neked van ötleted nyári esküvőkhöz?

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meghivo.blog.hu/api/trackback/id/tr731128736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laure 2009.05.29. 18:55:44

A tavaly nyári esküvőmre a barátnőimmel mi is festettünk mécsestartókat. Sok munka volt, de megérte! Egészen különleges hangulatot teremtett, most pedig a fürdőszobákat díszítik : )
Kár, hogy akkor még nem jutott eszembe a szappanbuborék...
süti beállítások módosítása